Skip to main content

Data dodania:

Województwo: małopolskie

Zatrudnienie od: Maj 2021

Oferujemy

  • Stabilne warunki zatrudnienia.
  •  Pracę w prężnie rozwijającej się międzynarodowej organizacji w nowo tworzonym obszarze.
  •  Możliwość rozwoju zawodowego, zdobycia nowej wiedzy i umiejętności.
  •  Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy.
  •  Wsparcie zespołu.
  •  Ciekawą i inspirującą pracę.

Obowiązki

  • Opracowywanie jadłospisów centralnych, doradztwo dietetyczne.
  • Opracowywanie receptur centralnych, dobór odpowiednich składników do określonych diet.
  • Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie ekonomiki produkcji (np.nowe surowce, ich jakość, wartość zdrowotna i odżywcza, zamienniki).
  • Opiniowanie i badanie procesów przygotowywania potraw, m.in. pod kątem utraty cennych wartości odżywczych w trakcie przetwarzania.
  • Przeprowadzania szkoleń instruktażowych z zakresu dietetyki i poprawności dokumentowania produkcji w kuchniach.
  • Kontrolowanie jakości wytwarzanych potraw (smakowitość, estetyka, temperatury); tworzenie standardów, opracowanie narzędzi do weryfikacji.
  • Wsparcie merytoryczne we wdrażaniu kontraktów.
  • Udział w projektach związanych z wdrożeniem nowych technologii w żywieniu zbiorowym.

Oczekujemy

  • Posiadanie wykształcenia kierunkowego.
  • Mile widziane doświadczenia na stanowisku dietetyka w żywieniu zbiorowym.
  • Znajomość pakietu MS Office, mile widziana znajomość programu Jadłospis2, MAPI.
  • Umiejętność prowadzenia wielu procesów jednocześnie (wielozadaniowość).
  • Odporność na stres, umiejętności pracy pod presją.
  • Prawo jazdy kat. B.
  • Gotowość do wyjazdów służbowych.
  • Zaangażowania, inicjatywy i skuteczności w działaniu.
Dietetyk Centralny – żywienie zbiorowe.

Aplikuj do pracy


    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl