Skip to main content

Data dodania: 25-05-2023

Województwo: małopolskie

Zatrudnienie od: zaraz

Oferujemy

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

  • umowę o pracę

  • możliwość rozwoju zawodowego

  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy

  • stabilne warunki pracy

Obowiązki

  • nadzór nad prowadzeniem kontraktu

  • rekrutacja i zarządzanie personelem

  • organizacja i kontrola czasu pracy, obsługa procesów kadrowych

  • zapewnienie właściwego obiegu dokumentów

  • bieżący kontakt z klientem i dostawcami

  • kontrola zamówień, zarządzanie wsadem

  • odpowiedzialność za rentowność kontraktu

  • obsługa programów, służących do zarządzania usługą żywienia

Oczekujemy

  • doświadczenie na stanowisku kierowniczym w placówce gastronomicznej

  • wykształcenie profilowe (dietetyka lub technologia żywienia)

  • dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,

  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO

  • znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych

  • dyspozycyjność

  • samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań

  • systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań

  • umiejętność pracy pod presją czasową

  • umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem

Kierownik kuchni w placówce medycznej – punkty gastronomiczne / katering

Aplikuj do pracy


    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl