Data dodania: 23-03-2023
Województwo: mazowieckie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- możliwość rozwoju zawodowego
- miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
- stabilne warunki pracy
Obowiązki
- nadzór nad prowadzeniem kontraktu
- rekrutacja i zarządzanie personelem
- organizacja i kontrola czasu pracy, obsługa procesów kadrowych
- zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
- bieżący kontakt z klientem i dostawcami
- kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
- odpowiedzialność za rentowność kontraktu
- obsługa programów, służących do zarządzania usługą żywienia
Oczekujemy
- min. 4 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
- wykształcenia profilowego (dietetyka lub technologia żywienia)
- dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych,
- znajomości przepisów sanitarnych HACCP/ISO
- znajomości przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
- dyspozycyjności
- samodzielności w wykonywaniu powierzonych zadań
- systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
- umiejętności pracy pod presją czasową
- umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
Kierownik usługi gastronomicznej w placówce medycznej