Skip to main content

Data dodania: 23-03-2023

Województwo: mazowieckie

Zatrudnienie od: zaraz

Oferujemy

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • stabilne warunki pracy

Obowiązki

  • nadzór nad prowadzeniem kontraktu
  • rekrutacja i zarządzanie personelem
  • organizacja i kontrola czasu pracy, obsługa procesów kadrowych
  • zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
  • bieżący kontakt z klientem i dostawcami
  • kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
  • odpowiedzialność za rentowność kontraktu
  • obsługa programów, służących do zarządzania usługą żywienia

Oczekujemy

  • min. 4 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • wykształcenia profilowego (dietetyka lub technologia żywienia)
  • dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych,
  • znajomości przepisów sanitarnych HACCP/ISO
  • znajomości przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • samodzielności w wykonywaniu powierzonych zadań
  • systematyczności  i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności pracy pod presją czasową
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
Kierownik usługi gastronomicznej w placówce medycznej

Aplikuj do pracy


    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl