Data dodania:
Województwo: łódzkie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
-
Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do Twojego doświadczenia i umiejętności
-
Możliwość skorzystania z szerokiego pakietu benefitów, takich jak prywatna opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie, karta sportowa oraz dofinansowanie do szkoleń
-
Perspektywę długoterminowej współpracy i stabilność zatrudnienia w uznanej firmie, co zapewnia poczucie bezpieczeństwa i pewności
-
Środowisko pracy oparte na współpracy, gdzie doceniamy i promujemy działanie zespołowe
-
Możliwość pracy nad różnorodnymi projektami i zadaniami, które pozwolą Ci poszerzać wiedzę i doświadczenie w różnych obszarach
-
Możliwość pracy w dynamicznym środowisku biznesowym, gdzie będziesz na bieżąco śledzić zmiany na rynku i angażować się w interesujące inicjatywy
-
Zapewniamy efektywną komunikację z innymi działami oraz współpracę w celu osiągnięcia wspólnych celów organizacji
Obowiązki
-
Uczestnictwo w procesie projektowania i przygotowywania koncepcji usług żywienia zbiorowego dla Klientów
-
Zarządzanie dokumentacją technologiczną, w tym procedurami, standardowymi warunkami prowadzenia procesu, instrukcjami technologicznymi i stanowiskowymi
-
Standaryzacja parametrów technologicznych oraz optymalizacja procesów produkcyjnych poprzez inicjowanie zmian, proponowanie rozwiązań i zarządzanie projektami
-
Optymalizacja i rozwijanie procesów produkcyjnych w celu zapewnienia wysokiej jakości produktów i maksymalnej wydajności produkcji
-
Rozwiązywanie bieżących problemów związanych z technologią i jakością produkcji
-
Doradztwo techniczno-technologiczne i wprowadzanie najnowszych rozwiązań technologicznych w procesie produkcji
-
Wykonywanie projektów i koncepcji technologii gastronomicznych dla kuchni szpitalnych i kuchni cateringowych
-
Wykonywanie pozostałych prac projektowych, takich jak koncepcje, rysunki, inwentaryzacje i audyty
-
Zapewnienie zgodności z przepisami żywnościowymi i standardami jakościowymi oraz monitorowanie zgodności z wymaganiami sanitarnymi i bezpieczeństwa żywności
Oczekujemy
-
Wykształcenie wyższe kierunkowe
-
Minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku
-
Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji żywności
-
Znajomość przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności
-
Umiejętność samodzielnego i skutecznego zarządzania projektami, zarządzanie projektami międzynarodowymi będzie dodatkowym atutem
-
Umiejętność wykonywania rysunków i projektów w systemie AutoCAD
-
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego pozwalająca na swobodną komunikację.
-
Dyspozycyjność i gotowość do odbywania podróży zagranicznych
-
Uczciwość, terminowość oraz zaangażowanie w powierzone obowiązki
-
Kreatywność, komunikatywność i zdyscyplinowanie