Skip to main content

Data dodania:

Województwo: łódzkie

Zatrudnienie od: zaraz

Oferujemy

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do Twojego doświadczenia i umiejętności

  • Możliwość skorzystania z szerokiego pakietu benefitów, takich jak prywatna opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie, karta sportowa oraz dofinansowanie do szkoleń

  • Perspektywę długoterminowej współpracy i stabilność zatrudnienia w uznanej firmie, co zapewnia poczucie bezpieczeństwa i pewności

  • Środowisko pracy oparte na współpracy, gdzie doceniamy i promujemy działanie zespołowe

  • Możliwość pracy nad różnorodnymi projektami i zadaniami, które pozwolą Ci poszerzać wiedzę i doświadczenie w różnych obszarach

  • Możliwość pracy w dynamicznym środowisku biznesowym, gdzie będziesz na bieżąco śledzić zmiany na rynku i angażować się w interesujące inicjatywy

  • Zapewniamy efektywną komunikację z innymi działami oraz współpracę w celu osiągnięcia wspólnych celów organizacji

Obowiązki

  • Uczestnictwo w procesie projektowania i przygotowywania koncepcji usług żywienia zbiorowego dla Klientów

  • Zarządzanie dokumentacją technologiczną, w tym procedurami, standardowymi warunkami prowadzenia procesu, instrukcjami technologicznymi i stanowiskowymi

  • Standaryzacja parametrów technologicznych oraz optymalizacja procesów produkcyjnych poprzez inicjowanie zmian, proponowanie rozwiązań i zarządzanie projektami

  • Optymalizacja i rozwijanie procesów produkcyjnych w celu zapewnienia wysokiej jakości produktów i maksymalnej wydajności produkcji

  • Rozwiązywanie bieżących problemów związanych z technologią i jakością produkcji

  • Doradztwo techniczno-technologiczne i wprowadzanie najnowszych rozwiązań technologicznych w procesie produkcji

  • Wykonywanie projektów i koncepcji technologii gastronomicznych dla kuchni szpitalnych i kuchni cateringowych

  • Wykonywanie pozostałych prac projektowych, takich jak koncepcje, rysunki, inwentaryzacje i audyty

  • Zapewnienie zgodności z przepisami żywnościowymi i standardami jakościowymi oraz monitorowanie zgodności z wymaganiami sanitarnymi i bezpieczeństwa żywności

Oczekujemy

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe

  • Minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku

  • Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji żywności

  • Znajomość przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności

  • Umiejętność samodzielnego i skutecznego zarządzania projektami, zarządzanie projektami międzynarodowymi będzie dodatkowym atutem

  • Umiejętność wykonywania rysunków i projektów w systemie AutoCAD

  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego pozwalająca na swobodną komunikację.

  • Dyspozycyjność i gotowość do odbywania podróży zagranicznych

  • Uczciwość, terminowość oraz zaangażowanie w powierzone obowiązki

  • Kreatywność, komunikatywność i zdyscyplinowanie

Technolog / Projektant Technologii Żywienia Zbiorowego

Aplikuj do pracy


    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl