Data dodania: 25-06-2024
Województwo: małopolskie
Zatrudnienie od: zaraz
Opis stanowiska
Kierownik obiektu gastronomicznego w placówce medycznej
Oferujemy
- Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Umowę o pracę
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
- Stabilne warunki pracy
Obowiązki
· nadzór nad prowadzeniem kontraktu i funkcjonowaniem kuchni
· rekrutacja i zarządzanie dużym zespołem
· organizacja i kontrola czasu pracy
· zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
· bieżący kontakt z klientami i dostawcami
· kontrola zamówień
· nadzór i kontrola kosztów
· obsługa komputera i programów do gospodarki magazynowej np. Mapi
Oczekujemy
· doświadczenie w zarządzaniu dużą kuchnią- warunek konieczny
· dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,
· znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
· dyspozycyjność
· samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
· systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
· umiejętność pracy pod presją czasową
· umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem