Skip to main content

Data dodania: 25-06-2024

Województwo: małopolskie

Zatrudnienie od: zaraz

Opis stanowiska

Kierownik obiektu gastronomicznego w placówce medycznej

Oferujemy

  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Umowę o pracę
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • Stabilne warunki pracy

Obowiązki

· nadzór nad prowadzeniem kontraktu i funkcjonowaniem kuchni

· rekrutacja i zarządzanie dużym zespołem

· organizacja i kontrola czasu pracy

· zapewnienie właściwego obiegu dokumentów

· bieżący kontakt z klientami i dostawcami

· kontrola zamówień

· nadzór i kontrola kosztów

· obsługa komputera i programów do gospodarki magazynowej np. Mapi

Oczekujemy

· doświadczenie w zarządzaniu dużą kuchnią- warunek konieczny

· dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,

· znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO

· dyspozycyjność

· samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań

· systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań

· umiejętność pracy pod presją czasową

· umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem

Kierownik obiektu gastronomicznego w placówce medycznej

Aplikuj do pracy

    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl