Skip to main content

Data dodania: 24-04-2024

Województwo: lubuskie

Zatrudnienie od: zaraz

Opis stanowiska

Kierownik obiektu w placówce medycznej – obiekty gastronomiczne (catering)

Oferujemy

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • stabilne warunki pracy

Obowiązki

  • nadzór nad prowadzeniem kontraktu
  • rekrutacja i zarządzanie personelem
  • zarządzanie nad infrastrukturą obiektu
  • organizacja i kontrola czasu pracy, obsługa procesów kadrowych
  • zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
  • bieżący kontakt z klientem i dostawcami
  • kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
  • odpowiedzialność za rentowność kontraktu
  • obsługa programów, służących do zarządzania usługą żywienia

Oczekujemy

  • doświadczenia na stanowisku kierowniczym w żywieniu zbiorowym
  • wykształcenia min. średniego
  • znajomości przepisów sanitarnych HACCP/ISO
  • znajomości przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • samodzielności w wykonywaniu powierzonych zadań
  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności budowania i zarządzania zespołem
  • umiejętności pracy pod presją czasową
  • umiejętności radzenia sobie ze stresem
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
Kierownik obiektu w placówce medycznej – punkty gastronomiczne (catering)

Aplikuj do pracy

    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl