Skip to main content

Data dodania: 09-08-2024

Województwo: małopolskie

Zatrudnienie od: zaraz

Opis stanowiska

Szef kuchni w zakładzie produkcyjnym

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym
  • pełne wdrożenie i przeszkolenie na stanowisku
  • możliwy rozwój w strukturach firmy
  • umowę o pracę na pełen etat
  • atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie

Obowiązki

  • przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, dbanie o ich jakość
  • nadzór nad procesem produkcji posiłków
  • obsługa maszyn do produkcji posiłków
  • planowanie pracy zespołu, nadzór nad wykonywaniem zadań
  • zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
  • monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy
  • stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy

Oczekujemy

  • doświadczenie w branży gastronomicznej, preferowane jest doświadczenie w pracy w zakładzie produkcyjnym
  • zdolność do skutecznego planowania, organizowania i nadzorowania procesów produkcyjnych w kuchni
  • umiejętność optymalizacji kosztów i zasobów
  • znajomość standardów bezpieczeństwa żywności i higieny
  • dyspozycyjności i gotowości do długofalowej współpracy
Szef kuchni w zakładzie produkcyjnym

Aplikuj do pracy

    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl