Data dodania: 09-08-2024
Województwo: małopolskie
Zatrudnienie od: zaraz
Opis stanowiska
Szef kuchni w zakładzie produkcyjnym
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym
- pełne wdrożenie i przeszkolenie na stanowisku
- możliwy rozwój w strukturach firmy
- umowę o pracę na pełen etat
- atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie
Obowiązki
- przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, dbanie o ich jakość
- nadzór nad procesem produkcji posiłków
- obsługa maszyn do produkcji posiłków
- planowanie pracy zespołu, nadzór nad wykonywaniem zadań
- zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
- monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy
- stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy
Oczekujemy
- doświadczenie w branży gastronomicznej, preferowane jest doświadczenie w pracy w zakładzie produkcyjnym
- zdolność do skutecznego planowania, organizowania i nadzorowania procesów produkcyjnych w kuchni
- umiejętność optymalizacji kosztów i zasobów
- znajomość standardów bezpieczeństwa żywności i higieny
- dyspozycyjności i gotowości do długofalowej współpracy
Szef kuchni w zakładzie produkcyjnym