Data dodania: 24-04-2024
Województwo: lubuskie
Zatrudnienie od: zaraz
Opis stanowiska
Kierownik obiektu w placówce medycznej – obiekty gastronomiczne (catering)
Oferujemy
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- możliwość rozwoju zawodowego
- miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
- stabilne warunki pracy
Obowiązki
- nadzór nad prowadzeniem kontraktu
- rekrutacja i zarządzanie personelem
- zarządzanie nad infrastrukturą obiektu
- organizacja i kontrola czasu pracy, obsługa procesów kadrowych
- zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
- bieżący kontakt z klientem i dostawcami
- kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
- odpowiedzialność za rentowność kontraktu
- obsługa programów, służących do zarządzania usługą żywienia
Oczekujemy
- doświadczenia na stanowisku kierowniczym w żywieniu zbiorowym
- wykształcenia min. średniego
- znajomości przepisów sanitarnych HACCP/ISO
- znajomości przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
- dyspozycyjności
- samodzielności w wykonywaniu powierzonych zadań
- systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
- umiejętności budowania i zarządzania zespołem
- umiejętności pracy pod presją czasową
- umiejętności radzenia sobie ze stresem
- umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
Kierownik obiektu w placówce medycznej – punkty gastronomiczne (catering)