Skip to main content

Data dodania: 21-12-2023

Województwo: pomorskie

Zatrudnienie od: zaraz

Oferujemy

pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

samodzielność i wsparcie przełożonego

możliwość rozwoju zawodowego

miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy

stabilne warunki pracy

dofinansowanie do ubezpieczenia medycznego

dofinansowanie do karty sportowej

Obowiązki

rekrutacja i zarządzanie zespołem pracowników

nadzór nad jakością usługi,

nadzór nad sprawną organizacją pracy około 20-osobowego zespołu pracowników,

bieżąca współpraca z jednostkami wspierającymi realizację usługi,

zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami

wprowadzanie faktur i zarządzanie magazynem

organizacja i kontrola czasu pracy, wstępna obsługa procesów kadrowych

bieżący kontakt z klientem i utrzymywanie relacji

odpowiedzialność za rentowność kontraktu

odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów

odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego

Oczekujemy

co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii

praktyczna wiedza z zakresu żywienia zbiorowego ( podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)

wykształcenie min. średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne )

znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO

systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań

umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem

umiejętność zarządzania czasem pracy ( własnej i podwładnych )

umiejętność poszukiwania nowych rozwiązań

umiejętność pracy pod presją

dyspozycyjności

posiadanie prawa jazdy kat. B

Kierownik usługi gastronomicznej w placówce medycznej w Gdańsku

Aplikuj do pracy

    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl