Skip to main content

Data dodania: 22-03-2023

Województwo: zachodniopomorskie

Zatrudnienie od: zaraz

Oferujemy

pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

samodzielność i wsparcie przełożonego

możliwość rozwoju zawodowego

miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy

Obowiązki

  • nadzór nad prowadzeniem kontraktu

  • zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami

  • rekrutacja i zarządzanie personelem

  • organizacja i kontrola czasu pracy, wstępna obsługa procesów kadrowych

  • zapewnienie właściwego obiegu dokumentów

  • bieżący kontakt z klientem i dostawcami

  • kontrola zamówień, zarządzanie wsadem

  • odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów

  • odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego

Oczekujemy

  • co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii

  • praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)

  • wykształcenie min. średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)

  • znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO

  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań

  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem

  • umiejętności zarządzania czasem pracy (własnej i podwładnych)

  • umiejętność poszukiwania nowych rozwiązań

  • umiejętność pracy pod presją

  • dyspozycyjności

  • posiadanie prawa jazdy kat. B

Kierownik usługi gastronomicznej w placówce medycznej w Szczecinie

Aplikuj do pracy


    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl