Data dodania: 22-03-2023
Województwo: zachodniopomorskie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
samodzielność i wsparcie przełożonego
możliwość rozwoju zawodowego
miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
Obowiązki
-
nadzór nad prowadzeniem kontraktu
-
zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
-
rekrutacja i zarządzanie personelem
-
organizacja i kontrola czasu pracy, wstępna obsługa procesów kadrowych
-
zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
-
bieżący kontakt z klientem i dostawcami
-
kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
-
odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
-
odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
Oczekujemy
-
co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
-
praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
-
wykształcenie min. średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
-
znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO
-
systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
-
umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
-
umiejętności zarządzania czasem pracy (własnej i podwładnych)
-
umiejętność poszukiwania nowych rozwiązań
-
umiejętność pracy pod presją
-
dyspozycyjności
-
posiadanie prawa jazdy kat. B