Data dodania: 21-12-2023
Województwo: pomorskie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
samodzielność i wsparcie przełożonego
możliwość rozwoju zawodowego
miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
stabilne warunki pracy
dofinansowanie do ubezpieczenia medycznego
dofinansowanie do karty sportowej
Obowiązki
rekrutacja i zarządzanie zespołem pracowników
nadzór nad jakością usługi,
nadzór nad sprawną organizacją pracy około 20-osobowego zespołu pracowników,
bieżąca współpraca z jednostkami wspierającymi realizację usługi,
zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
wprowadzanie faktur i zarządzanie magazynem
organizacja i kontrola czasu pracy, wstępna obsługa procesów kadrowych
bieżący kontakt z klientem i utrzymywanie relacji
odpowiedzialność za rentowność kontraktu
odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
Oczekujemy
co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
praktyczna wiedza z zakresu żywienia zbiorowego ( podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
wykształcenie min. średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne )
znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem
umiejętność zarządzania czasem pracy ( własnej i podwładnych )
umiejętność poszukiwania nowych rozwiązań
umiejętność pracy pod presją
dyspozycyjności
posiadanie prawa jazdy kat. B