Skip to main content

Data dodania: 24-04-2024

Województwo: małopolskie

Zatrudnienie od: zaraz

Opis stanowiska

Kierownik kuchni w placówce medycznej

Oferujemy

  • Pacę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Umowę o pracę
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • Stabilne warunki pracy

Obowiązki

  • dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • dyspozycyjność
  • samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
  • systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętność pracy pod presją czasową
  • umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem

Oczekujemy

  • dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • dyspozycyjność
  • samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
  • systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętność pracy pod presją czasową
  • umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem

Mile widziane

  • doświadczenie zarządzania dużą kuchnią w placówce medycznej lub gastronomicznej
  • wykształcenie profilowe (gastronomiczne, dietetyka lub technologia żywienia
Kierownik kuchni w placówce medycznej

Aplikuj do pracy

    Masz pytania? Napisz do nas na biuro@rekeep.pl