Data dodania: 24-04-2024
Województwo: małopolskie
Zatrudnienie od: zaraz
Opis stanowiska
Kierownik kuchni w placówce medycznej
Oferujemy
- Pacę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Umowę o pracę
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
- Stabilne warunki pracy
Obowiązki
- dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,
- znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
- dyspozycyjność
- samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
- systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
- umiejętność pracy pod presją czasową
- umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem
Oczekujemy
- dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych,
- znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
- dyspozycyjność
- samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
- systematyczność i dokładność w zakresie planowania i realizacji zadań
- umiejętność pracy pod presją czasową
- umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem
Mile widziane
- doświadczenie zarządzania dużą kuchnią w placówce medycznej lub gastronomicznej
- wykształcenie profilowe (gastronomiczne, dietetyka lub technologia żywienia
Kierownik kuchni w placówce medycznej