Data dodania:
Województwo: pomorskie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
-
pracę w renomowanej firmie, która zajmuje ugruntowaną pozycję na rynku.
-
możliwość rozwoju zawodowego, dzięki szkoleniom i awansom wewnętrznym.
-
miłą atmosferę pracy, która sprzyja efektywnej współpracy i tworzeniu pozytywnych relacji.
-
nowoczesną kulturę pracy, która promuje innowacyjność, kreatywność i otwartość na nowe pomysły.
-
stabilne warunki pracy, zapewniające poczucie bezpieczeństwa i perspektywę długotrwałej współpracy.
-
zapewniamy naszym pracownikom odpowiednie wsparcie i środowisko, które umożliwiają rozwój ich kariery zawodowej oraz pozytywne doświadczenia w pracy.
Obowiązki
-
Bezpośredni nadzór nad personelem zakładu produkcyjnego.
-
Zapewnienie przestrzegania procedur i receptur produkcyjnych.
-
Kontrola procesu produkcyjnego: monitorowanie parametrów technologicznych, usuwanie awarii, zapewnienie zgodności z wymaganiami jakościowymi i terminowymi.
-
Ocena jakości i zgodności gotowych potraw z recepturami.
-
Raportowanie Kierownikowi Produkcji o przebiegu produkcji, jakości, wydajności, przygotowywanie raportów i analiz dotyczących efektywności produkcji, rekomendowanie działań usprawniających.
Oczekujemy
-
Wykształcenie min. średnie techniczne lub pokrewne (np. technologia żywności, inżynieria produkcji, zarządzanie jakością)
-
minimum 3 lata doświadczenia zawodowego w branży spożywczej lub produkcji żywności, w tym doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
-
znajomość obowiązujących przepisów, standardów i norm związanych z produkcją żywności, w tym zasad GHP, GMP, HACCP oraz zasad BHP i p.poż.,
-
umiejętność koordynacji procesów produkcyjnych, monitorowania postępów, zarządzania priorytetami oraz terminowego realizowania zadań,
-
duża świadomość znaczenia jakości i bezpieczeństwa żywności,
-
umiejętność wdrażania i przestrzegania procedur zapewniających wysoką jakość i bezpieczeństwo produktów spożywczych.