Data dodania:
Województwo: łódzkie
Zatrudnienie od: zaraz
Oferujemy
-
Pracę w uznanej firmie, cieszącej się solidną pozycją na rynku.
-
Możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i awanse wewnętrzne.
-
Przyjazną atmosferę pracy sprzyjającą efektywnej współpracy i tworzeniu pozytywnych relacji.
-
Nowoczesną kulturę pracy, która promuje innowacyjność, kreatywność i otwartość na nowe pomysły.
-
Stabilne warunki pracy, gwarantujące poczucie bezpieczeństwa i perspektywę długoterminowej współpracy.
-
Zapewnienie odpowiedniego wsparcia i środowiska pracy, umożliwiających rozwój zawodowy i pozytywne doświadczenia.
Obowiązki
-
Opracowywanie i wdrażanie systemów zarządzania jakością, nadzór nad dokumentacją
-
Rozwijanie i doskonalenie systemów jakościowych, stosowanych narzędzi i metod takich jak Six Sigma, Lean Management
-
Monitorowanie i kontrola procesów produkcyjnych (kontrola parametrów, założonych wskaźników). Prowadzenie rejestrów
-
Monitorowanie i kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.
-
Wsparcie pracowników produkcji w obszarze doskonalenia jakości wyrobów gotowych. Identyfikowanie obszarów wymagających usprawnień
-
Analiza wyników kontroli i badań, prowadzenie zapisów problemów jakościowych i niezgodności na poszczególnych etapach produkcji
-
Wdrażanie procedur i narzędzi kontroli jakości – testy jakościowe, koordynacja badań zewnętrznych, audyty i inspekcje sanitarne
-
Przygotowywanie i prowadzenie szkoleń w zakresie standardów, procedur, dobrych praktyk
-
Zarządzanie reklamacjami i działaniami korygującymi, analiza przyczyn, zapobieganie
-
Przestrzeganie regulacji i standardów obowiązujących w przemyśle spożywczym i żywieniu zbiorowym
-
Reprezentowanie spółki przed zewnętrznymi organami kontroli
-
Współudział i prowadzenie projektów w ramach zespołu ds. technologii i rozwoju
Oczekujemy
-
Wykształcenie kierunkowe (Towaroznawstwo, Zarządzanie jakością, Kontrola Jakości, Technologia Żywności lub pokrewne)
-
Minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
-
Znajomość systemów zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (ISO 9001:2015, 22000:2018, systemu HACCP, standardu FSSC)
-
Uprawnienia audytora wewnętrznego przynajmniej dla normy ISO 22000:2018
-
Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
-
Komunikatywność, podzielność uwagi, orientacja na jakość
-
Zdolności organizacyjne i umiejętność pracy pod presją czasu
-
Prawo jazdy kat. B i gotowość do odbywania podróży służbowych
-
Chęć uczenia się i samorozwoju
-
Dokładność i skrupulatność
-
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne